Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Spicy mandarin.

Idag har jag minsann färgat håret. Jag gjorde det nyss, och det blev apelsinfärgat. Eller clementin. Eller mandarin.

Idag har jag varit med pappa på OBS och provat jeans. Han provade tjejjeans som det stod Girly på, bakpå fickan. men han trivdes inte i den låga midjan.
  Sen bjöd han på mat- två 5kronors korvar med bröd.

Jag, Emelie och Erik va på möte idag också, med communicare. Hon, tjejen som hette Anna å va skittrevlig, sa att vi lätt skulle få jobb. En kille som hette Ola(Olle?) sa att vi antagligen skulle få pengarna svart, och inte behövde tänka på skatt.

Här sitter jag

Såg här såg det ut för ett och ett halvt år sen. Jag satt inne på ICA, för jag förstod inte bättre.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Hahaha, jag skrattar ihjäl mig åt tjejjeansen!!

2005-07-26 @ 12:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits