Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagsplan

Jag har inte vart särskilt hurtig alls idag, det va däremot Erik. Eller nja, fel ordval kanske. Han gick upp vid fyra och tog kvart över fem bussen till Kristinehgamn där han jobbar. När han kommer dit, glad i hågen eftersom han ska få ny atekniska arbetsuppgifter, så säger de att han som ska lära upp honom är sjuk idag. Så när jag satt och åt frukost i godan ro och läste Skumtimmen (NWTs sommadeckare) och lyssnade på KNR så kommer han instövlandes. Men han hann jobba i två timmar iallafall, men fan va trist. Tur va att han hade vart så trött i morse och varken orkat ätit frukost eller göra matlåda. Det hade blitt en dag i hungers tecken.

Innan jag hann blinka så åkte han till sin brorsa istället.
"Jag kommer hem rätt tidigt ändå."
"Ja, du behöver ju inte va borta te nio lixåm"
"Näe...eller..nä men jag kommer vid sju då."

Trodde han skulle komma vid fem iallfall.

Men vafan, jag ska inte klaga, det är ju Idolfinal ikväll! Jag funderar på att klä ut mig till ngn av dem och heja lite i smyg på båda. Det bra är ju att de är så lika så det gör ju inget hur jag ser ut.

Snart har nog Lina cuttat färdigt Bear Larsson och ringer så jag kan blåsa in till stan. Jag tror jag ska göra något riktigt crazy och ta bussen. Woo, ibland är man allt galen och liksom living on the edge-lifestyle. Eh, ja.Jag såg idol, vräkte chips, öl och godis och en och annan skvätt julmust. Jag klädde inte ut mig, men grinade desto mer så fort någon sa nåt. Jag grinade lite i smyg när de först entrade scenen, asch jag är en sån mjukis. Erik suckade så fort Peter Jihde öppnade munnen och jag förbjöd honom att säga nåt och han vågade knappt tänka elaka tankar.

Nu mår jag illa (jag orkade bara en halv öl och pyttelite chips, tur att man har en levande matavfallskvarn hemma)och har smörjt mig med min nya dyra fuktcreme. Den va i en konstig flaska som kan påminna om en fyrkantig Heinz ketchupflaska.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

haha, bra att du sätter gubben på plats! det är väl inget större fel på jihde heller. kan meddela att jag också smågrinade ibland, blev en hel del gåshud. softy softy :)

2007-12-08 @ 14:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits