Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

lägenhetsvisning

Det kom en kvinna och ringde på, hon sa att hon ville kolla på vår lägenhet. Fan va synd att får telefon inte fungerar, för det va verkligen inget trevligt intryck denna lägenheten gjorde denna dag. Hon hade försökt att ringt till vår hemtelfeon utan resultat, så därför chansade hon och kom och ringde på. (vår hemtfn är fortfarande ur funktion) Vi hade absolut inte tänkt oss att få besök, så det ser ut som tredje världskriget, eller som vi haft världens fest, med tornadon som huvudgäst, eller evntuellt bombtema. Det är int edammsuget på över en månad, det stå kartonger med julgrejer i hela hallen, och det är rena rama bulgurhavet på bänkarna i köket.

Kvinnan berättade att hon hade cancer och va så dålig så hon va tvungen att bo nära sin sån, som bodde i huset bredvid. Hon sa at hon gått ner 25 kilo, men kroppen kändes jättetung. Va läskigt. Hon sa att 3 månder fram är så länge att hon inte ens vill planera så långt, hon tar en dag i taget.

Det bra är att hon vill flytta in så snabbt som möjligt, så har vi tur så får  vi inte dubbel hyra. Wohoo.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits