Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

MAX

Idag var det premiär för Karlstads nya stolthet- Max!  Jag och Erik var först på plats och smaskade som bara den. Vi trängdes med alla folk i Karlstad kändes det som och de skrek och härjade och tappade bort min beställning mitt i allt.
Men vi kom hem och softade till Joey och Vänner och käkade vår underbara burgare. Mmm, Max hamburgare i mitt hjärta!

Subway har också öppnat idag och vi stod och luktade där ett tag. Men vi bestämde oss rätt snabbt för hamburgare och sandwich nästa gång!


Mm, massa dressing, I like it! Och en som stod bredvid mig i kön fick ingen dressing alls. Vissa har ju tur. Vi alltså.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ååh! Max är ju så gott!!! Jag äter där alldeles för sällan. Subway har jag aldrig testat, men jag har hört från flera oberoende källor att tonfisken är det allra bästa :)

2007-12-06 @ 23:22:01
Postat av: apa

que? subway? vaaart? mm...subway..

2007-12-07 @ 09:10:26
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kaka

Det ligger precis bredvid. Där som det va en korv o glassbar när man kommer in på Obs, mot systemet till. Que pasa?

2007-12-07 @ 14:38:01
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits