Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Min gitarr

En guitar hero is something to be...

Nej jag va ingen gitarrhjälte. Jag sög fett på det och gitarren avskydde mig och gjorde så publiken buade ut mig och jag rockade inte alls. Jag som tillochmed kom på ett ballt gruppnamn - ROCKIDA. Mjo jag va rätt het, såg ut som sångaren i Mötley Crüe också. Men nej, inge av dessa faktorer gjorde susen.

Fuck you guitar hero!


Update: Guitar Hero är ett spel till Wii tror jag eller Playstation, jag vet inte riktigt. Man har en gitarr, ackord att lära sig, man står på en scen och ska rocka röven av alla. Tyvärr rockade jag inte en smula så publiken buade och jag fick skamset sluta spela. Ju mer ackord jag sätter destomer tycker publiken att jag rockar (detta ser man på rockometern nere i ena hörnet).

Kommentarer

Postat av: Lisa

Huh?

2007-12-06 @ 23:20:04
Postat av: Kaka

Hm jag får förklara bättre. Update är på väg.

2007-12-06 @ 23:24:24
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits