Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Parthey!

Igår fick jag skjuts av min snälla mamma till Skoghall, och förförfesten drog igång. Vi pratade gamla tonårsproblem och jag fick en genomskinlig leopardbh av Lina. Har ju inte kunnat prova den än eftersom jag glömde den hos fröken L. 3 öl modigare gick vi ner till Näckrosen som kvällen till ära va abbonerat av några av Kristins kompisar. Jag pratade med alla, vissa trevliga, andra konstiga. Vid elva tog vi bussen till Ankan och började skaka rumpa på dansgolvet. Det va kul tills en slipskille häll fast mig mot väggen och jag fick panik när jag inte kunde knuffa bort det långa åbäket. 

Vi drack öl och dansade massa hela kvällen. Jättekul att jag och Lina hängde ihop hela kvällen och inte splittrades som vi alltid annars gör! Vi tjötade med folk i skinnbyxor, folk i skägg och folk i slips (det va mkt kavaj-och-slipsfolk där, men varför?). En halvtöntig kille försökte bjuda mig på ngt i baren, men jag hade ju en halv öl i handen så det kändes onödigt så jag tackade nej. Han drog iväg och jag såg honom inte mer.

Jag minns att jag stod på dansgolvet, det va trångt och varmt och dte kändes som om det gick i slow motion. Låten som spelades va "Forever young" och jag kände att jag verkligen alltid ville va ung... det va en sån skön känsla, jag står och dansar med världens bästa Lina, vi är glada och fulla och duschdansar som aldrig förr. Jag är så lycklig! Jag vill vara ung för alltid och bara dansa och dricka öl med mina vänner jämt!!!

Tack för igår, roligaste på länge!!


Kommentarer

Postat av: apa

jaa, tack själv dä va görkul!!

2007-12-09 @ 17:02:49
Postat av: Anonym

haha, jag minns, men massa luckor. och jag var så jävulskt bakfull att jag kunde inte äta nåt förräns runt fem. huga!
haha, vilken bild! du blev ju skitsöt och jag fattar inte riktigt vart jag tittar. haha

2007-12-09 @ 19:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits