Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regndag

Jo, tack, säger väl alla Karlstadbor, vi VET att det regnar.

Men för alla andra- DET REGNAR! En sån dag vill man bara sitta inne o mysa framför lite WoW eller sådär. Jag har vart ute sen ett idag, fyffan. Körde Erik till föräldrarna, sen skulle jag åka till bibblan på Skoghall och lämna in böckerna, och sen köpa öl. Tyvärr råkade jag glömma böckerna p hallbyrån så det blev inget återlämnande. Ringde mamma och hon satt startklar i bilen och ville ha sällskap på Alsters lampaffär Svarta Lampan. (haha, ja gråkade skriva lamaffär och svarta laman! haha!) När vi va klara hade vi spenderat ca 50 spänn p åjulpapper o snören, men ingen lampa. Vi tyckte det skulle va för töligt att bara åka hem, så vi åkte till MAxi och handlade.

Ikväll är det åter igen halvprat på fest, men jag vet inget. Vet inte var, eller hos vem eller om jag ivll. Jag vill nog inte lämna lägenheten igen förrän det slutar regna. Huga.

Jag har gjrot skinkbakelser. Det är som små smörgåstårtor i bakelseform. Fast de är inte klara förrän imorrn.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits