Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

åldring

Igår slog jag försäljningsrekord på min blogg. Nja inte unika besökare, det va lika som vanligt, men ni hade sprungit in och ut på bloggen 59 gånger. Det är mycket för att va lilla skruttiga mig.


Imorse fick jag de första föraningarna om hur mitt liv som 70+are kommer bli. Jag va stel som en pinne, ont i ena benet och i ryggen. Jag kunde knappt böja mig ner till handfatet och tvätta händerna så illa va det. Jag tittade för säkerhets skull i spegeln för att se om jag färdats bakåt i tiden och blivit gammal på riktigt. Det hade jag inte.


En liten pôse.Haha! Kajsa fick mig just att inse en sak ang.. tidsresor - åker man bakåt blir man yngre. Åker man framåt blir man äldre.
Ska jag säga en sak så äre - LOL. Men det säger jag inte, jag är inte sån.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

du kan ju inte färdas bakåt i tiden och blivit gammal heller, då skulle du ju varit yngre, hihi

jävligt snygg färg på håret förresten, har jag ju inte påpekat än

2007-11-18 @ 14:32:42
Postat av: Kaka

hahahaha va tôrr! VIlken miss, jag skrev råfel. Hahaha, tur att jag har dig som ser va jag skriver.

2007-11-18 @ 15:55:39
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

ja, tur du har mig som ska påpeka och jävlas med dig. haha

2007-11-18 @ 17:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits