Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Banan på stan


Idag va jag på stan med Linabanan. Och appropå det så hade jag, hurtig som fan, tagit med mig en banan i väskan ifall jag skulle bli hungrig. Den åt jag tillsammans med brownie på BK. Joråsåattte. (snodde jag just det ordet från Lina? högst troligt!)
Jag inhandlade:
- svarta byxor som passar (inte i benen :<)
- ögonfransar
- prover från Clinique
- robothalsband

Jag tror tjejen på Åhléns försökte använda mig som minipsykolog. "Har man finnar som jag, så kan det va att man använder fel produkter i ansiktet, eller att man inte mår bra  på annat sätt. Och om man använder de här produkterna som är bra för huden (det hade hon berättat att hon gjorde), så kan man ju iallfall utesluta det..." Menade hon att hon mår dåligt? Eftersom hon hade finnar fast hon använde rätt produkter? Jag småskämdes och lyssnade vidare när hon pratade på om krämer och milks o vatten.

Kommentarer

Postat av: Anonym

vafasen är det där för bild? Varför ser jag så körd ut? och vart är jag?

2007-11-02 @ 21:51:23
Postat av: Ida

1 En bild på dig. 2 Du är full. 3 Hemma hos Pubis!

2007-11-03 @ 12:30:27
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits