Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Boyhaa

Ikväll är det tal på att dra på fest. Trodde jag visste var, men det visade sig att jag inte har en aning.

jag och Erik blåste till systemet i sista minuten, sen sprang vi runt på Obs och jag tappade Eriks öl i backen så den blev knycklig. Erik skällde på mig för att jag var så klumpig.

När vi kom hem skulle vi ta lite kaffe och bakelse som vi införskaffat. När Erik använt kaffepulvret klart så ställer han in det i skåpet och smäller igen skåpluckan. Det han inte tänkte på var att det stod en ros i en vas på bänken nedanför, som jag ställt där tillfällit medan jag städade köksbordet. Knips! sa det också va rosen no more. Den blev skallig kan man säga och den tappade alla blad. Haha! Now who's the klumsy one?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits