Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Handla

Vi har varit och handlat. Det började med att jag skulle köpa en vinterjacka. Slutade med att Erik köpte en skitsnygg vinterrock och en skjorta och en väst och jag en liten tröja. Alla vinterkappor känns så himla tunna! Åh jag är en sån himla fryslort så jag måste ju ha en tjock och värmande sak.

Kanske värmer de bättre om de är längre? Alltså att den inte behöver va så himla tjock? Va tror ni? Ge mig tips!!

Kommentarer

Postat av: Ann

HELT sant! Jag hittade en jättefin, tjock vinterkappa för bara 550 spänn. Tyvärr funkade inte blixtlåset, bytte den mot en likadan, men den led av samma åkomma. Till slut fick jag besviket lämna tillbaka den. Var hittar man en TJOCK kappa? Alla känns, precis som du säger, så sjukt tunna. Jag var sur idag för jag frös i min 2500 kronors kalla kappa.

2007-11-21 @ 21:49:21
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits