Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hejdå ansiktsbok


Nu är jag inte medlem i facebook mer. Nu sa jag tack och ajöken till det. Facebook förresten, jävla namn - ansiktsbok.
 
"Ja, vi åker och handlar idag när det är torsdag istället för imorrn när det är fredag", tänkte vi precis som alla andra människor i Karlstad, och säkert större delen av Norge också. Det va såå mycket folk på Maxi idag och alla ställde sig en cm från hyllan när de letade efter va de skulle ta. Det va helt omöjligt för mig att få tag i något. Skulle tillexempel kolla in den käcka "Halloweenprylar 50%"-hyllan, men då ställde sig en kvinna och en man precis sådär en centimeter framför hyllan, så jag såg ingenting. Jag sprang fram och tillbaka för att få en glimt av innehållet i hyllan, men jag såg inget. Efter en stund ropade mannen tydligt "Ska vi köpa denna till ungarna eller?" Jag är bergis på att han skulle ha den själv.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Meh, varför är du inte medlem där längre? Jag letade ju ihjäl mig efter dig på min vänlista!

2007-11-01 @ 23:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits