Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mascara

Sålde för några dagar sen en mascara till en tjej. Hon skrev idag att den kommit fram och så, men att den va under all kritik. hon påstår att jag ljugit om att den bara varit anävnd en gång, och hon sa att den antagligen va gammal. Den va torr, fnasig och klumpade sig.

Jag skulle aldrig lura eller blåsa någon genom att sälja något och sen hitta på en besriving av den. Ja köpte mascaran, sen provade jag den och den passade inte mig alls, så jag la ut den. Inte på samma dag, men jag väntade inte flera månader som det lät på henne.

Blev väldigt ledsen över att någon tror att jag luras. Jag förstår inte varför mascaran kändes så torr och så, som en gammal.

Hon skrev att hon inte lämnar något omdömme om mig. Bra är väl då att hon iallafall inte lämnar något negativt.

Men ändå. Känns inget roligt alls.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vikken dum tjej! Ska jag storasysterbanka henne?

2007-11-16 @ 22:10:52
Postat av: Kaka

Jag fick faktsikt positivt omdöme av henne ändå "Tack för snabb respons/förklaring" skrev hon under "positivt". Bra det iaf.

2007-11-17 @ 13:45:13
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits