Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nyårsfest!

Vet inte riktigt varför men förut idag va jag så himla sugen på att ha nyårsfest! Jag fick världens feeling för det när jag kom hem från jobbet, det småsnöade lite och backen va vit. Det va ngn plusgrad, precis som det alltid är på nyår. Tänk om man hade kunnat komma hem, slängt sig i duschen, bytt om och spacklat sig inför den stora kvällen. Naaw, det hade vart kul.

Ska kanske ha en mininyårsfest i helgen. Jag och Ida. Mig själv alltså. Gör mig fin i något glittrigt och sminkar mig likt någon i After Dark... Det hade vart nåt det.


Lite nyårsfest någon?

Tänker vidare på det och kommer fram till att det egentligen inte behöver av nyår, men det är alltid särskilt festligt då. Alla är liite finare än vanligt, lite mer glittrigt eller glansigt klädda. Sist så hade jag en randig klänning med tyll under. Den va dundersnygg tills Bengan kom och hade en exakt likadan(typungefärnästan). Den va fortfarande lika snygg, men det kändes inte lika häftigt. Jag kan ju göra en kupp och ha på mig samma klänning detta nyår! Haha, sicken blås!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits