Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

pizza2

Efter 65 minuter tröttnade jag på att vänta och ringde pizzerian och undrade var våra pizzor tagit vägen. Gubben i telefon sa att utköraren redan åkt.

Eftersom vi trodde det skulle gå på ca 130 spänn så hade vi lagt fram det, plus några extra tior ifall det skulle bli dyrare. När pizzan kom så bad han om ursäkt för att det tagit sån tid och jag visade ingen förltåelse. Han sa att pizzorna egentligen skulle gått på 160 kr, men som plåster på såren så fick vi dem för 120. Tur det eftersom vi bara hade 150 kr hemma :P
Men alltså, 160 spänn för två pizzor...  Och två såser och utkörning. Trodde det va gratis, men det kostade 10:- per pizza.

fuck u norrstrands pizzeria!


Kommentarer

Postat av: Fridah

ooh gott med pizza..

2007-11-29 @ 22:28:14
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits