Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

POLLY!

Har hittat den bästa idén på godis hittils- Polly x-mas collection!

Man äter en pollygodis och efter ett tag så känne rman.. är det en lussebulle eller en polly? Polly som smakar lussekatt (saffran alltså), glögg (dessa smakar russin), kanel, marsipan, knäck och vanilj! Haha!


Jag öppnade påsen direkt jag hade köpt den och satte mig sen i bilen. För att inte spilla godis i hela bilen så la jag påsen i mössan. När jag svängde råkade det åka ut massa pollysar men jag plockade in dem tillbaka i påsen så gott jag kunde. Igår när jag kom till jobbet hade jag mössan på huvudet, och när jag drog av den så flög det ut två pollys! Haha, det måste sett så roligt ut. Inget barn såg mig men två, tre föräldrar stod och tittade med skräckblandad förvirring när det flög ut två bruna små bollar från mit huvud. Jag låtsades som det regnade och slängde pollysarna snabbt i en papperskorg som lite lägligt stod bredvid mig.


Kommentarer

Postat av: Emelie

Hahaha:D vad jag skratta när jag läste detta!
Du är för roligt Ida:)
Ha en trevlig helg vännen!!
Kramar i massor

2007-11-17 @ 10:19:17
Postat av: Kaka

Haha, kände mig sådär lite pinsamt klumpig som bara en Ida kan ;P

2007-11-17 @ 13:46:17
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits