Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snöfråga


La märke till en reklam på min blogg. Man skulle kryssa i "Snö på sprej" eller "Snö på riktigt". Jag gillar inte snö, så jag tog "snö på sprej". Då fick jag upp den här texten:
image47

Menar dom att människor behöver snö lika mycket som en isbjörn? Det tror jag inte ett dugg på. Vad behöver jag snö till?


Lite senare. Tänkt lite. De menar kanske att själva jorden behöver snön, för om det blir varmt och all snö försvinner så blir det katastrof.

Snö är inget vidare vackert ord.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

ida, se An Inconvenient Truth med Al Gore så förstår du mer om snön :) själv började jag lipa när jag såg den.

snö kanske inte e så fint, men snow! det är fint! fy va knarkig jag är, haha

2007-11-10 @ 15:32:43
Postat av: Ida

Ja, jag borde väl se den och sluta förstöra miljön.
(snösprej ftw)

2007-11-11 @ 10:17:25
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

haha, jag menade nog inte att du förstör miljön. inte mer eller mindre än nån annan. jag är inte helbäst på det där med att rädda naturen heller. men jag pantar flaskor och burkar iaf. haha

2007-11-11 @ 14:18:00
Postat av: Ida

japp, jag källsorterar och köper ekologiska bananer, så jag är på god väg! :D

2007-11-11 @ 19:23:25
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits