Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vimmel

Bjuder på två fina vimmelbilder jag hittade på aftonbladet/efterfesten. De samarbetar tydligen :)image41
Jag vet att jag ser ut att ha världens sämsta hållning, och ser livrädd ut MEN kolla min hy! Ser den inte fantastisk ut för att va jag? Bästa foundationen jag provat! Den ska jag köpa även om den kostar 250 spänn. Clinique är det hyper smooth eller nåt. Ja gillert! Eller va tycker du?

image42
Erik och Pauline och Linda i bakgrunden :)

Jag fick se Paulines piercingar. De va balla. Jag vill också ta i tutten men jag törs inte :S

Kommentarer

Postat av: Kajsa

har inte du jämt fin hy har jag för mig? piercing i tutten? men aj!

2007-11-05 @ 13:41:25
Postat av: Ida

nej jag har extremt ickebra hy :) röd och känslig, torr och fet på samma gång. Också brukar ja va mörk under ögonen, det är jag iaf inte på bilden :D Bara litelite.

2007-11-05 @ 17:39:52
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Lisa

Haha, jag letade massor efter dig på aftonbladets bilder, men hittade dig inte. Och piercing i nipplarna? AJ!

2007-11-05 @ 20:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits