Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

yestergår

Igår svischade jag till Lina för att bli bjuden på god mat (tack sötis!) och extreme makeover-styling. Sen bar det av till Jonas o Pauline där festen va i full gång. De kollade på Time out! Jag åt ostbågar och vi spelade lite häftigt Wii, jag va nog mest imponerad av alla, och då va det ju ändå inte första gången jag spelade... Jag märkte plötsligt att min sista öl va borta, det visade sig att Lin akidnappat den. Det gjorde väl egentligen inte så mycket, men det resulterade i att hon mådde dåligt och jag va lite för nykter. Bussen kom från ingenstans, ingen fattade nåt, och vi åkte in till stan.

Jag va inge sugen på nöjes, så jag tänkte ta med mig karlsloken och åka hemåt. Lina försvann någonstans med orden "Jag åker hem". Patrik försvann också. Eriks kompisar ville inte heller åka till Nöjes, och J o P ville inte gå dit själva. Vi stod och dividerade ett bra tag om vi skulle försöka med nöjes ändå, åka tillbaka till J o P eller åka hem till mig o E. Till slut kom någon med den fenomenala idén .- vi drar till Ankan! Det gjorde vi, ingen kö men mycket folk inne! Många va utklädda så det va skoj som fan. Pauline va pussjuk och försökte tvångla mig några gånger. Jonas blev plötsligt sugen på tequila. Dam dam dam, döden!! Ingen ville ha även om han erbjöd sig att betala. Rätt va det va stod han framför oss med en bricka tequila. Jag och Glenne körde sten, sax o påse om vem som skulle tvingas ta en tequila. Jag förlorade såklart och gick med ut på balkongen där E o P stod. Jag tyckte det smakade bättre än jag mindes, medan alla andra höll på att dö för det va så äckligt. Det kom en tjej och undrade om jag ville va med på kort. Jag fick 3 försök, all amisslyckade, men jag valde ett av dem och fick säga mitt namn. När jag frågade vart hon va igfrån, visade det sig va Aftonbladet. Haha, fyffan.

När ankan stängde gick vi till BK och blev bjudna på XXL hamburgare av Jonas (tack o bock!). Jonas tog sen sin bugare och satte sug på trottoaren och åt. När han va färdig sa han "Har jag ätit nåt?" Vi sa som det va, han hade suttit nästan ute i gatan så bilarna hade tutat på honom. Hej minneslucka? Det va kallt som attan ute, och vi stod i taxikö till 3, sen tröttnade vi och tog bussen, den räddande ängeln som gick till Stockfallet. När vi stod i busskön kom det en man som kollad epå Erik (som va klädd i tysk officiershatt) och sa "You looking nice, yes! Can I take a picture?" Mannen ville att jag skulle va me dockså, och det blev en ritkigt bra bild. Hade det inte vart för att man va tvungen att ge ut numret så hade jag bett honom skicka det som mms. På bussen sen lyckades mannen hamna mitt emot oss och satt och to gkort på oss. Mest Erik, och han sa ofta "You looking good, yes!" Han försökte ta kort på en tjej som satt i mittgången (vi satt längst bak, så ho nsatt på en trappsteg där). Hon blev arg på honom och sprutade ner honom med sin vattenpistol! Haha, det såg så kul ut! Jag fick hennes armband, det va guldigt med oranga berlocker/ingeltangel. Hm. Jag tröttnade rätt snabbt p åden där mannen som tog kort, så jag kollade bort eller hade handen för ansiktet hela resan "Halloo!" ropade han så vi skulle kolla, haha litte tölig.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

tack för nya inlägget. nu har jag lite ro i mitt bloggsinne igen! :) man måste ju spåra den där bilden aftonbladet tog...

2007-11-04 @ 17:38:14
Postat av: Anonym

hahaha!! så ni gick ut ändå. jävligt synd att jag missade det, men jag var full som en kastrull. kjamis

2007-11-04 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits