Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ägda

Förut stod jag i sovrummet och grejade med fönstret där. Då såg jag två gubbar stå och kolla mitt reg.nr på bilen och skriva upp det. De hade likadana jackor på sig så jag antog att det va parkeringsvakter och rusade ut. "Jag har väl parkerigslapp på min bil?!" skrek jag. "Den blå? Då har du ingen" svarade en av snubbarna övrlägset. "Joo!" sa jag och sprang fram till bilen. "Jasså, då vill jag att du visar oss en parkeringsbiljett." Jag drog fram den bakom Ahlmarks parkeringshusbiljetten (som jag glömde i framrutan) och visade dom. "Jadu, den va ju inte lätt å se". (samma överläsna attityd).Jag frågade va en bot skulle kosta, och den andre av dom som vart tyst hittills sa "200 kronor." (vanligt inte överläset). Jag nickade. "Så där sparade du 200 kronor!" sköt den förste in. "Mm.." tänkte jag och sprang in igen.

Kommentarer

Postat av: linis

vilka noobar!

2007-10-30 @ 18:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits