Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ett litet kort

Har fått några av bilderna som vi fotade igår, här är ett smakprov:

image28

Hail to fotografen Evelina Eklund!

Kommentarer

Postat av: Evelina Eklund

svar på det du skrev på min blogg :)

Det är lite där jag menar på att personen som råkat ut för det får ge igen med iaf liknande. Möjligen att det sker av något maskinellt eller med något verktyg eller liknande under lite yttligare förnedrande tillställningar, dvs ha folk som tittar på eller liknande.

Självklart, som jag skriver, så låter det väldigt grymt, men man skulle nog kanske ha tänkt sig för lite innan man begått brottet om man vill slippa råka ut för samma sak. Och är man så dum att man begår ett brott så får man ju ärligt talat skylla sig själv.

För jag menar, straffet ska ju inte vara någon positiv upplevelse precis utan bör vara skrämmande och förnedrande.. man ska verkligen inte vilja göra det igen om ens göra det alls..

2007-10-13 @ 04:49:20
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1338

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits