Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ingen människa

Skulle inte kalla mig människa idag. Jag har varit en mask, en påse, en liten sladdrig pommes frites.

Det va fest igår kväll och jag drack öl, och allt annat folk drack. Jag skulle va med o smaka på mintu-oboy, grogg, och inte minst shots. Jag skålade och drack alldeles för mycket. Det va Sing Star(typ karaoke) också, och jag röjde loss till låt efter låt, stackars folk som va tvungna att lyssna. Slutade kvällen med huvudet i toaletten och somnade strax därefter i Peters benlösa säng. Evelina kom in och väckte mig, och jag berättade för henne minst tio gånger att jag "bara har druckit 4 öl! Det står en kvar hos Peter tillochmed". Va tölig. Kom ut och fick taxi och Lina sov här och Erik spydde på sovrumsgolvet.

Imorse va vi två maskar som inte hade ork att bju på vare sig frukost eller sällskap. Lina tröttande vid tolv-ett nångång och drog hem. När klockan va halv sju hade vi inte piggnat til nämnvärt, och vi ringde Flamingo som vanligt.

I torsdags så sa Erik "Vi bestället pizza idag, så lovar jag att laga tacos på söndag." Jag hävdade att det va bättre att äta pizza dagen efter festen, eftersom man oftast är väldigt seg då och inte orkar laga mat. Men Erik argumenterade så bra om hur han aldrig blir bakis eller så, så han skulle minsann orka laga mat. Men när han nu imorse började med att "Vi har ingen creme fraiche", så började jag ana ugglor i mossen. Erik tjatade hela dagen om att vi borde beställa pizza. Jag va inge sugen på mat, inte ens när han ringde. Menmen, nu sitter vi här, Erik köpte två pizzor, haha. Han orkade inte allt, men nästan. Jag åt en halv kebabrulle med strips.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits