Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ledig, pust!

Ledig dag, ah va skönt. Sitta och ta det lungt hela dagen. Erik är i skolan.

Jag började med att gå upp ungefär halv nio och ringde ett samtal. Sen började jag läsa igenom alla mina sparade recept på jakt efter mat man kan skriva in på matlistan om jag påbörjade.  Jag gick ut i vardagsrummetoch såg Maggie Horton dö i Våra bästa år, och satte sen på datorn. Den stängde av ig två gånger innan den samarbetade med mig. Skulle just ladda upp en film på en sida på nätet när datorn bestämde sig för att starta om sig. Började kolla filer till en skiva jag ska bränna ut å jag kan formatera datorn. Undertiden började jag ta fram stolen jag och mamma köpte på IKEA igår, jag hällde ut alla delarna och började skruva. Kom sedan på recepten på hela köksbordet, och började greja lite mer med det. Såg sen att vår nya furubyrå va väldigt dammig på glasrutorna, så jag började dammtorka dem. Filmen hade laddats upp och jag letade efter en ny liten filmsnutt att ladda upp. Redigerade den som hastigast, och ringde sen Lisa som jag trodde va hemma på lunch. Det va hon inte så jag lämnade meddelande på deras telefonvarare. Jag fortsatte skruva på stolen och då ringde Lisa upp. Vi pratade en stund om filmsnuttar och mat.

Jag har nu lagt ihop recepten, insett att stolen ser ut som en stol, men jag skulle aldrig våga sitta på den (Erik får ta hand om det projektet), lagt ut en film till på internet och nu är klockan ett. Dags för lite TV.

Ha det gott folk o fä.

Kommentarer

Postat av: Lihna

Lagt ut en film på internet`? vartdå? är det en häftig film? och en "damig" furubyrå? dammig menar du väl? hihi.

2007-10-18 @ 14:58:24
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits