Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bloggigt?

Igår fungerade inte blogg men ändå lyckades 17 pers knalla in på min blogg och spana.

Efter min andliga upplevelse så hade jag igår beslutat att ta tag i mina tänder och dra mig till tandläkaren. Dessvärre blev hon sjuk idag så jag fick lov att boka om.

jag hade något råviktigt att berätta om men allt är glömt och borttappat.

Jag kan däremot minnas att jag har köpt inte mindre än 2 hela nya par skor. Röda och blåa. Lite chickt sådär, eller jätteute. Vad vet jag om mode? Dom är blanka och har träklack. De röda är alldeles för stora, så jag får proffs hjälp av Emelie att fixa det med sulor och geléinlägg. Gött mos, Rune.

Kommentarer

Postat av: dadda

Svar:
Haha nej det är nya bilder :D vi kunde ha bikini på oss!

2008-04-02 @ 19:42:58
URL: http://metrobloggen.se/dadda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits