Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Finmiddag

Igår bjöds det på finmiddag här hemma. Jag kallade det för en "tack för hjälpen med flytten"-middag. Ja vi flyttade visserligen 1 februari, men bättre sent än aldrig. Erik och mamma var aftonens gäster, vi har för litet för att kunna bjuda fler än två i taget. Vi hade slagit på fint med vitlöksmarinerad, grillad fläskfilé och potatisgratäng och sallad med allt möjligt i, framför allt mycket äpple. Jag råkade ha i två stora gröna sura äpplen. Men det blev gott. Vi hade även lite painriche och vindruvor.

Efterrätten bestod av glass, hallon, maränger och kolasås. Kolasåsen kunde vi dock ha skippat, den gjorde sig inte riktigt. Jag hde även köpt kakor med vit choklad och tranbär som jag glömde bjuda på.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad gott det låter!!

2008-04-26 @ 22:15:28
Postat av: Erik

Det var sjukt gott! Tack! =D

Jag kommer förbi någon dag och testar kakorna också. ;)

2008-04-26 @ 22:19:43
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Ida

Lisa: Ja det var det också :)

Erik: Varsågod! Det är bara att bju' igen!

2008-04-27 @ 00:09:12
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Evelina o Per

låter ju riktigt riktigt gott det dära :D

2008-04-27 @ 14:00:38
URL: http://epmat.blogg.se/
Postat av: Herr J

Det lät väldigt gott :D

2008-04-28 @ 01:42:12
URL: http://jpmat.blogg.se
Postat av: Kaka

Japp, nu är ni avundsjuka va? ;)

2008-04-28 @ 18:05:22
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits