Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hurtigt ledig

Skön dag idag. Jag och Erik drog till bolaget vid halv tolv och inhandlade valborgsdrycker. Efter det gick jag in och köpte en stor ram på Obs. Kollde först Gallerix, men där skulle jag få ge nästan 500:- för en ram som kostade 200:- på Obs.

Sen gick vi till Subway och tjackade varsin stor baguette, och åkte sen till Skutberget och satte oss där på en klippa och käkade. Det va varmt och det fläktade gött från det stora havet. Havet Vänern. Vi åt och åt och båda hade stark sås, men inget att dricka, stackars oss.

Sen tog vi en promenad genom skogarna och råkade hamn på nakenbadet. Turligt nog var det inga badgäster där.

När vi kom hem ramade jag in min nyinköpta Beatles @ Abbey Road-affisch. Den ser helläcker ut, men ni får inte se förrän 1 maj då jag lägger över bilderna. (andra datorn tar ca 4 timmar på sig att va trevlig nog att inte stänga av sig va 3e min.)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits