Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Karlskoga

Idag ska jag helt på egen hand ta mig till Karlskoga med bil. Jag har fått vssa riktmärken att gå efter

  • När jag ser Boda borg så närmar det sig
  • Kommer jag itll en stor rondell har jag åkt för långt
  • Sväng inte, kör bara rakt!

Jag är inte så nervös än, undrar varför. Jag blir nog det när jag sitter i bilen och inser att jag inte vet var jag är. Kör man igenom Kristinehamn, eller kommer jag åka fel? jag minns inte.

Erik har dragit iväg på jobbsökardagen på ams. Första gången ams erbjuder något för honom att komma på, och det lyckas vara precis på den här dagen när jag behöver honom som medpassagerare och lokalsinne/gps. Fint det.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Lycka till jättemycket! Få inte panik om du upptäcker att du åkt fel, då är det bara att vända och åka tillbaka.

2008-04-03 @ 12:15:47
Postat av: Erik

Kul att du fått tips av Lisa. Hon är ju inte direkt känd för att hålla sig lugn när något oväntat händer. :D

2008-04-03 @ 14:57:19
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Mäh!!!

2008-04-03 @ 15:53:29
Postat av: Kaka

Hihi, söta ni är ;)

2008-04-03 @ 19:02:19
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: apa

men hur gick det då??

2008-04-03 @ 22:41:37
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits