Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Long time, no blogg

Dagarna har gått och inga blogginlägg har kommit till. Det beror enbart och envädligt av en anledning; vi lånade ju en dator av en kompis till Erik, på denna dator kunde vi spela! Wohoo, tänkte vi och satte igång Wow igen. Så här sitter man och spelar istället för att göra nyttiga saker.

Saker jag borde göra istället för att spela:
  • Fota
  • Skriva på bloggen
  • Titta på bilddagboken
  • Lägga in bilder på bloggen och bdb
  • Ragga besökare till bloggen
  • Söka jobb
  • Städa överallt
Funderar ibland på att göra en tröja med min bloggadress på. Vet inte varför jag är så hysterisk när det gäller besökare.  Någon anledning finns säkert. Jag vill vara bättre än Lina. Hon har många besökare. Cooling där.

Jag skulle faktsikt lägga in ett nostalgi kort, tillägnat mina helsyskon. Det föreställer en gul chipsskål (som egentligen är en vispskål), en brunbeige skål, en påse dillchipd och en påse dilldipp och en gräddfil. Det är minnen för oss hos pappa. Alltid samma skålar, alltid samma chips och dipp. Aww. Iallafall så när jag skulle göra det så krånglade jag och bytte till den gamla datorn och kopplade och härjade. Det gick att starta datorn, sen la den av. Den är för tölig, det går inte att göra något. Man måste starta den några gånger innan den går igång på riktigt.

Mitt hår är urtvättat. Jag borde färga om det. Jaja, mycket man borde.

Kommentarer

Postat av: Erik

Och en varsin liten röd kopp med exakt likadant godis i! :D

2008-04-10 @ 16:18:31
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Åh, chipodipp!

2008-04-10 @ 18:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits