Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Parta eller inte parta?

Folk är inte partysugna idag alltså. Än sålänge har 7 st hoppat av. Hopps några dyker upp, än då länge är vi 3, haha. Jag ska hämta upp Lina och Emmy, så det blir vi 5 iallfall! Och jag tror en hög till kommer komma! Woo det blir nog skojskoj även fast vi kommer sakna vissa här.

/Party on Wayne


Kommentarer

Postat av: Fröken E o Herr P

Hoppas ni får roligt.. eller ja hade roligt är väl rättare sagt, vid denna tiden på dygnet iaf. :)

2008-05-01 @ 02:55:23
URL: http://epmat.blogg.se
Postat av: Palle

Tack för en rolig fest sötnos

2008-05-01 @ 13:15:55
Postat av: Kaka

E&P:
Japp kul men i lugnste laget ;)

Palle:
Tack för att ni kom!

2008-05-01 @ 15:10:21
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: apan

vely najs! tankyouvelymuch come again!

2008-05-01 @ 19:48:10
Postat av: Linda Spethz

Tja! fin blogg! Du skriver bra oxå! ha de gott

2008-05-02 @ 16:04:38
URL: http://spethz.fashionblogg.se/
Postat av: Kaka

Spethz: Tack du! Ska kika in på din bloggis också! :)

2008-05-04 @ 17:07:59
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits