Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Behandlad

Idag have I got my face done. Känner mig svullen och röd. Jag hade nästan glömt hur otroligt ont det gör att göra en portömning. Men det är bra för min hy, även om man inte kan tro det just nu. Ska visa er, okejdå. Snart, måste fixa igång den andra datorn först bara.

Sist köpte jag en kräm för typ 560:- om jag minns rätt. Den räckte inte ens i två månader. Berättade detta för min terapeut och hon sa att hon skulle se om det fanns något billigare alternativ. Kom hem med kräm, rengöring, ansiktsmask, nattbalsam och några slags aromadroppar för ca 350:-. Undrar om jag är en lättlurad kund eller om det verkligen är bra. Haha. Kanske borde gå till apoteket och köra en vända genom deras krämer igen. Äsch. Gjort är gjort.
Västerås på fredag! Man kunde tävla om biljetter till Takida där på Mix Megapol. Vet inte riktigt vilka dte är, men det borde man kanske satsa på att vinna? Sen så va det en Tomas Ledin-konsert snackade Lina om, den måste vi på! GILLA LÄGET!

Erik kom hem igår och hade fått tag på V.I.P-kort på Blue Moon Bar. Haha! Det vill jag också ha så man kan känna sig som Jennifer Lopez för några minuter.

/Pikant

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits