Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bil*****

Måste fixa bilfan! Jag kan inget om bilar och vädjar nu till allmänheten!

Jag har sett så mkt Aschbergprogram så jag är alldeles paranoid för att läman in bilen till en läskig verkstad. Tänk om de hittar på massa fel! Tänk om de lurar mig på massa pengar! Yuck Fou, verkstad!

Ska jag bita i det sura och vända mig till en läskig verkstad, eller försöka muta ngn bekant med lite cash för att få det fixat? Vettitusan. Funderar på om jag verkligen känner någon som kan bilar.

Kan DU bilar?

Kommentarer

Postat av: Fanny

Du vet bror min, den äldre, jobbar på Jerrys bilel i Skoghall.... Lite mindre läskigt än typ Wafab eller så?

Och fundera på det, va fan är poängen med en bil som inte fungerar? Så in med skiten på verkstan eller byt upp dig.

2008-08-21 @ 13:14:58
Postat av: Malin

Du kan alltid lämna in bilen för felsök men sedan lämnade den till någon bekant som lagar det...Har jag gjort flera gånger...

2008-08-21 @ 13:26:57
URL: http://malinfilipsson.blogg.se/
Postat av: kaka

Fanny: Ja jag har kikat lite och det är ingen idé med den där skitbilen. Kommer ett inlägg om det snarast :) Hm.. bror din heter..Tobias..? Visste inte att han bodde på Skoghall ens.Malin: Ja det är ju en tanke. Eller låta en kompis felsöka :P

2008-08-21 @ 16:25:17
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

verkstäder är inte så farliga faktiskt :) Den borta här vid oss vid statoil är bra. Dom var jätte snälla och hjälpte oss tom gratis en gång, dock kollade dom bara en grej då men fortfarande jätte shyssta :)

2008-08-21 @ 16:26:55
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits