Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bil!

Jag har köpt en ny bil!

Det blev den ni röstade fram! Ja gillert.

Mamma tyckte jag skulle fira med en vinare, men jag orkar inte. Jag och Erik köpte mat på donken förut, ett meal och så fick man en hamburgare på köpet, så jag har en hel BigMac som väntar på mig. Mm, här ska firas!

Kommentarer

Postat av: Erik

Vet inte om "grattis" passar in, men nice.Kul att du skaffat en bil som inte dödar långa personers knän. :)

2008-08-22 @ 23:25:09
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Ewelina

Bra val! :D Dock var den andra coolare, men denna blir nog bättre. :)

2008-08-22 @ 23:25:25
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com
Postat av: kaka

Erik: Christina sa "grattis" så jag antar att det är det man säger. annars är "nice" helt i sin ordning.Ewelina: Ja, men när man läser på den andra står det "färg:gul", jag vill ju inte ha en bil som ser ut som en postbil xD

2008-08-22 @ 23:35:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Wiii! Gött! Vad blev priset? Är den go' att köra? Tell me!

2008-08-22 @ 23:51:41
Postat av: Ewelina

Men då kan ni leka Gul bil-leken! :O Vad roligt! :O

2008-08-22 @ 23:52:15
URL: http://bonkvsgnu.wordpress.com
Postat av: Räv

Wooo, grattis :D Nu vet jag vem som är nykter när vi andra ska festa ;)

2008-08-22 @ 23:55:37
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Grattis igen till bilen :DSom svar på kommentarer hos mig:

lägenheten ligger på spelvägen 23 har jag för mig det var.. i skoghall :)Kan be Per skriva ner och skicka det åt dig :D hehe han som kan det.. ska tilläggas att han gjort det helt själv :D

Det är så satans jävla gott och med pepparsås till och något kött.. gaah blir hungrig jag bara tänker på det ;)

2008-08-23 @ 02:58:23
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

hoho! kuuul med bil! blev det den första då? :D

2008-08-23 @ 11:45:52
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Lisa: 30 lakan/papp/laxar i en laxask. Ja den känns modern och man kan byta radiokanel/ändr volym etc med ratten! haha käns lyxigt!Ewelina: Hm, har inte testat det.. men jag kan tänka mig att ha den och sjung "Postman Pat, postman Pat med sn svarta o vita kaaatt.."Räv: A tjena lixom ;)Evelina: Tacktack! Ja be honom göra det, det låter som sagt jättegott :Dapan: Japp, den silvriga!

2008-08-23 @ 14:26:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits