Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gäsp

Ikväll hade jg och Erik planerat upp hela dagen; den skulle innefatta dammsugning, tvättstugan, bolaget, öldrickande och eventuellt ngn middag. Tvättstugan tog vi fort som bara den, även om jag tre gånge glömde att vi var färdiga där nere och tvär kom på "Hh! Vi har glömt tvätten!" Töligt dryg. Vi hann egentligen med allt utom dammsugningen, den försvann i mängden av alla andra göromål.

Kvällen kom och Erik hade råkat ställt in sin öl i kylen lite för länge så den var förvandlad till is. Jag drack 3 öl, blev full och gick och borstade tänderna. Jag hade dessutom tagit med mig en propagandabok mot alkohol från Systemet. Läste om de olika stadierna, och vi räknade med att få i oss 0.5-0.8 promille. Vet inte hur mkt det är i de 3 som jag som sagt orkade klämma, men ändå.

Erik somnade vid tolv och jag sitter här som en trött gnu.

 Förresten, när jg vaknar om mornarna så är jag alldeles igenkletd i ögonen, det borde ju tyda på ngn sort infektion? Är lite rödare än vanligt på.. hur ska jag säga, om man drar ner skinnet under ögat så man ser hela vitan och även det röda under, där är det röda mycket rödare än vanligt, medan vitan är sådär halvröd som vanligt (jag är sån). Så jag vet inte om jag har ngn infektion eller inte.  Har inte använt linser sedan förra fredagen, och innan dess va det flera vckor sen, så det kan inte ha med det att göra. Orka gå till doktorn. Det har visserligen vrit såhär i flera veckor.. men det ger sig nog till slut. Lite ljummet vatten i ögonen på morgonen så är det problemet ur världen!

/Come on party people

Kommentarer

Postat av: Linda Gustafsson

De finns salva på apoteket som är receptfri mot ögoninflammation som man kan prova om du misstänker att det är det. Läkare brukar inte va så glada i att skriva ut den.

2008-08-11 @ 22:11:34
URL: http://mysigbrud.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda Gustafsson: Mja, men idag var det bättre än på flera veckor, så det kanske gick över. Behövdes väl bara att jag skrev om det.. alla vill ha uppmärksamhet, även ögon(infektioner) ;)

2008-08-11 @ 22:55:03
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits