Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kräftskiva försök II

Ikväll ska vi försöka oss på en kräftskiva igen. Denna gången har vi samlat familjen Skoog + några släktingar jag aldrig träffat. Har jag otur blir jag nervös och slänger i mig massa huttar/getingar/jävlar och börjar prata politik med någon morbror eller kanske börjar jag dansa på bordet och kräva allsång. Jag håller mig förhoppningsvis i skinnet.

Nu kommer man granskas och de ska få veta vad "lille" Erik har träffat för någon. Dessutom ska Erik dit tidigare för att hjälpa bror sin med datorn, så jag måste göra entre helt själv och utan skyddsnät. Man ska inte vara nervös. Det är väl inga problem? Lite folk från Munkfors träffar man väl titt som tätt?

Elvis- skärp dig!

Kommentarer

Postat av: Evelina

Kommer nog gå bra det där ska du se :) man kan ju inte inte tycka om dig jue :)

2008-08-23 @ 15:01:41
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: kaka

Evelina: Aww, det var det snällaste jag hört på länge <3

2008-08-24 @ 23:20:10
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Jasse

Har jag vunnit eller?Vänligen läs detta inlägg och säg din mening om det hela...

http://jasse.webblogg.se/2008/august/fick-ett-brev-idag-att-jag-vunnit-1500e-gold.htmlKanske du har fått något liknande?

Mvh Jasse

2008-08-25 @ 13:34:10
URL: http://jasse.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Per ska lägga ut receptet med bilder på sin blogg :) http://prazzel.blogg.se

2008-08-25 @ 20:19:49
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits