Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jowl

Satt i godan ro och spelade då det dök upp ett quest som innebar att jag skulle samla på "jowls" Visste inte vad det betydde så jag frågade i guilden.
Guildperson #1- Hm, har för mig att det typ är käkar eller kinder, fast bara på tjocka personer.
Jag - Haha, dubbelhakor? (gjorde detta "haha" för att jag hade dödat hyenor, och de droppade jowls, och jag har inte sett någon hyena med dubbelhaka)
#1 - Ja, typ.
En stunds tystnad.
#1- Nu har jag kollat wiki och det är typ kinder på tjocka personer. (söker man på jowl på Wiki står: "It is fleshy in humans... the skin being suspended by the chin and the jaws and forming the lateral wall of the human mouth, visibly touching the cheekbone below the eye." Så det var väl kinder i allmänhet ser jag nu i efterhand.)
Jag - ... och hyenor tydligen.
#1- Haha ja precis xD
Guildperson #2 - Har ni något emot större byggda personer?
#1- Nej inte det minsta.
#3- eller det mesta.
#2- Alltså det är fan vad den här guilden förolämpar personer!
Jag - Huh?
Guildperson #3- Va?
#1- Trodde vi pratade om lingvistik..?
#3 - Det är väl inget fel i att vara tjock? Jag är det.
#2 - Du fattar ju inte att folk kan ta illa upp, du njuter säkert av det!
#1 - Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall du på något sätt tagit illa vid dig av vad jag tidigare sa, menade inget illa.
#3 - Om någon är tjock är väl inte det mitt fel, eller problem heller.
#2 - Ni är fan helt sjuka!
Jag: -"Ni är fan helt sjuka" .. det är okej att skriva? (ja, det var väl en lite onödig kommentar, men så skrev jag iaf)
#2 - Lika "OKEJ" som ert ord "TJOCK"?
Jag: -Jag undrade bara vad ordet "jowl" betydde... Jag tror inte någon här ha rmenat att såra/förolämpa någon.
#1- Nej verkligen inte.
#3 - Pga att X (#2s sambo) hotar med gkick och massa fult språk tänker jag lämna den här guilden. Vi kanske ses någongång, tack för all hjälp ..etc
#2 have left the guild.
#3 have left the guild.


W00t? Ska googla på nästa ord jag inte kan. Vilket drama det blev. Det märks vilka i den här disskutionen som är tjejer, hehe.

Kommentarer

Postat av: Räv

Hahaha, humor :D

Stabilt guild ^^

2008-08-27 @ 20:00:35
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Räv: Du säger det.. haha!

2008-08-27 @ 23:10:47
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits