Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

BakatJa, detta ska alltså föreställa två saffranslängder med vit choklad.

Jag gjorde degen helt fel eftersom det i receptet stod "gör degen som vanligt". Vad är det? Vaddå, vanligt? Jag chansade på att alla ingredienser skulle i och sen i med elvispen. Helt fel, visade sig. Degen blev då tvungen att kalljäsa dubbelt så länge. Sen hade jag ingen bakskiva så jag fick ta en stor bricka och kavla på. Sista felet var att glömma att pensla dem med ägg och ha på socker, mja det blev i alla fall ganska gott. Lite missbildade, och bror min tyckte det var ett ypperligt tillfälle att fota lite.

Ska ta med en till mamma och bju på ikväll.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ser suspekt ut... fast ändå gott

2008-12-12 @ 20:17:28
Postat av: Kaka

håller med! :P

2008-12-13 @ 18:56:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits