Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Julen -08 del 1

Idag har det varit julafton #1. Den firades hemma hos mor på Skoghall och syster och hennes karl var där från Skåne, och mormor, och mammas Micke. Ja, och jag, Erik och Erik givetvis. Vi började dagen med att baka 4 sorters julgodis. Jag smet i och för sig ifrån ett bak genom att gå till mormor med en lite pre-julklapp. Den innehöll en tröja, och se så fin hon blev:

Sen återvände jag och jag och Lisa avslutade julbaket med skumtomtefudge! Vid tre åkte vi in till stan och hämtade Erik som jobbat, men som tur var fått sluta tidigare. Sedan åt vi tills vi var på vippen att spricka, åh vad det är gott med julmat! Men man blir mätt onödigt fort.

Julklappsutdelningen drog vi för ovanlighets skull på, jag tror till och med vi hann med en kaffe innan vi började. Jag fick massa skoj som jag önskat mig! T.ex. denna: och denna:   så kul att det står likt min bloggslogan! Haha!
Husdjursfällen är en dyna att ha i bilen så man blir varm om rumpestumpen när det är kallt ute, och oljan är en hemmagjord av syster. Fick massa annat, bl.a. presentkort på Aqua i stan, välbehövliga strumpor, brödformar, muffinsformar, fettstänkskydd till stekpanna, rattmuff, burköppnare, manikyr-och pedikyrset, en låda med massa smask i och örhängen. Fick en hel del annat, det var riktigt mycket klappar i år och jag är så supernöjd!

Vi avslutade med att köra ett parti TP, jag och Erik var i lag och förlorade. Attans bananer.

Trött är jag nu, och jag ska strax knyta benhögen.

Tack familjen för en toppenkväll!

Kommentarer

Postat av: Lisa

JAg fick skriva etiketten 5 gånger innan jag fick plats med "Have u had..."

2008-12-23 @ 21:25:51
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Haha, jasså :P Blev rätt tillslut, tur att du hade många etiketter då!

2008-12-24 @ 10:25:00
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits