Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Juljul

I onsdag bestämde jag mig för att ta med ett paket kaffe till jobbet för att ge något litet tillbaka för allt kaffe jag sörplat i mig under tiden där, utan att betala en krona. Glad över att jag kommit på en så generös sak gick jag således till jobbet. (Jag lyckades glömma kaffepaketet, men tröstade mig själv med att jag skulle dit kommande fredag också. )

Innan lunch hade vi samling och den andra vikarien som jobbat där kom in med en påse som verkad einnehålla paket. Jag antog att det var till den sjukskrivne personalen som var på besök på avdelningen den dagen. Plötsligt stoppar vikarietanten till mig ett paket, och jag blir alldeles stum, klämmer ur mig ett knappt märkbart 'tack', eftersom jag inte var säker på om det var mitt eller något till alla. Vikarietanten delar ut ett paket till varje personal och vi börjar öppna. Paketen innehöll en jättesöt liten ljuslykta, svart med en liten svamp på. Jag visade upp min lykta för barnen som satt bredvid mig, och en av dem började slicka på svampen, hm, borde man tvätta av den? Fast nu är det sagt, ingen av er som kommer hem och ser lyktan behöver väl slicka på svampen (om ni inte vill ha barnbaciller, ert val naturligtvis!).

Kändes otroligt fånigt att komma med ett litet paket kaffe efter att ha fått en så fin grej, men ja... de blev glada av kaffet, det går ju alltid åt.

___

Del 2.

Julpynt!
Mamma har pyntat och klätt granen hemma hos sig, mysigt! I köket har hon inte direkt maxat pyntningen, men ändå gjort det lite och diskret:Haha! Ett litet fult tomtehuvud hänger över köksbänken. Ser för roligt ut. När jag såg det så skrattade jag så jag nästan satte i halsen, var tvungen att gå ut i hallen för att få luft.

"Har du bloggat om mitt julpynt än då?" frågade mamma förväntasfullt igår.
Nu har jag!

Kommentarer

Postat av: apan

köket`? det såg ut som badrummet? >_<

2008-12-20 @ 18:23:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

nej det är överdiskbänken!

2008-12-20 @ 23:15:07
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits