Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mormor

Mormor ligger på sjukhus. Blev riktigt rädd förut när mamma ringde och berättade att mormor åkt in till lasarettet i ambulans. Hon hade trillat/svimmat och slagit i huvudet. Jag kände bara nej, nej, nej, inte en sak till i de här dagarna.

De har magnetrönkat hjärnan och det var ingen fara som tur var. Men hon blir ändå kvar över natten för observation. Hoppas hon får åka hem imorgon förmiddag som läkaren trott, och att hon kan fira ett mysigt nyår och må bra länge till!Års dag imorgon.
Det gör lika ont än.

Kommentarer

Postat av: apan

det är nog ingen fara med din mormor! Hoppas hon blir frisk nog att fira nyår hemma. :)jag vet snöttan! tänker på dig idag! ska du åka till kyrkogården? kram!

2008-12-30 @ 10:39:37
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

Våra tankar är hos dig i dessa dagar.

Gott nytt år

2008-12-30 @ 16:42:19
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits