Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Retro walk

Var ute och rastade Jonas förut. Det var längesen, säkert 5-6 år sedan vi var ute och gick själva. Vi började promenaden med att leta höggus i hamnen, vi hittade, efter att ha gått terräng och klättrade över stubbar och sten, två präktiga ut. Besviken la sig snabbt, var detta allt? Inte mycket pompa och ståt, inte en flagga, inget. Några byggjobbare dock, de hammrade så mina öron blödde. Jag tyckte i och för sig husen var fina, men det sa jag bara tyst, för att inte verka ocool.

Sedan fortsatte vandringen till våra gamla skoldomäner- Mörmoskolan. Först smög vi runt på skolgården där vi gått på låg-och mellanstadiet. Jag såg min gamla fröken men vågade inte hälsa. Sen återupplevde vi kärret(igenfyllt btw), djupa brunnen och vi funderade även på att traska igenom högstadiet. Vi smög runt utanför istället.

Sen gick vi till affären, och jag tror Hugo köpte något, men jag kan inte minnas vad. Efter det dregglade vi(jag) lite i chokladaffärsfönstret, och Jonas blev skrämd av skylttomten som "rörde" sig, jaja. Eller så "lät" den. Jaja.

Nu sitter jag här, jag har köpt 3 kg clemetiner, så nu jävlar ska här frossas i c-vitaminer, wohoo!

Kommentarer

Postat av: Räv

Tomten lät faktiskt! :o det var lite läskigt.

2008-12-09 @ 08:47:12
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Petra

old days... hihi.

2008-12-09 @ 09:06:57
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Evelina

skönt att återleva minnen ibland :D

2008-12-10 @ 04:23:04
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits