Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snicksnack

Skönt, tänkte jag om veckan. Började 6 i måndagsmorse och slutade 13. Hem och hittade Erik sjuk. Iväg till skolan, redovisning, hem igen runt 17.

Upp idag och börja 9, skönt tänkte jag, 9-13, lugn dag. Men plan erna ändrades och jag slutade vipsvapsvirum 17 istället. Hem och ställa Erik vid spisen.

Imorrn, ah, skön dag 9-13! "Kan du börja 7.15 istället?" "Kan du, sluta 17 istället?" Men där sa jag stopp, och drog det till 16.

Alla är visst sjuka, både vuxna och barn, Dock inte så många barn så man inte behöver sätta in vikarie. Jag får massa jobb och jag trivs superbra!

Inatt hade jag dock på känn att jag skulle bli sjuk. Erik hade ju som sagt åkt hem från jobbet pga av diverse åkommer, och inattså frös jag så ini nordens. Hade dubbla täcken och låg tryck mot Erik, men ändå bara frös och frös jag. Men tillslut somnade jag och vaknade varm och vanlig.

___

Helg bestod av goa vänner, Ankan, lite chilikyckling, öl, och sen minns jag inte så mycket mer. Se allt på bilddagbboken istället, wohoo!

Kommentarer

Postat av: Erik

mhm

2008-12-02 @ 20:49:15
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Evelina

Tackar.

Jo meningen är att den ska vara vänd så att hon ligger ner, vilket hon egentligen gör. Men jag kännde att den blir lite läckrare sådär och det ska ju vara lite alice i underlandet och så :D

2008-12-05 @ 18:56:32
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits