Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

bloggportalen

Blev inspirerad av Lina att göra mig medlem på bloggportalen.se . Så nu står jag där, dock inte som proffbloggare men ändå. Får kasnke mer läsare genom det iallafall, men vem vet. Ingen som orkar läsa mitt tjöt.

Idag har jag inhandlat silverschampoo och ett slags pulver man har i hårebotten för volym. En superaffär i stan har ju allt inom hårvård och stylingprodukter! I like it!

Nu är det mat, Erik har gjort makaroner, korv o wok! Tjo!

Kommentarer

Postat av: apan

pulver i hårbotten? låter helfestligt! måste testa helt klart! kolla in http://rocketqueens.blogg.se/ jättefina sminkningar!!

2008-02-11 @ 19:22:17
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Ida

Va bekant hon såg ut, har säkert sett henne på helgon..

ja jag får kolla upp va pulvret hette.

2008-02-11 @ 20:20:07
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits