Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fira

image89
Firade Erik lite hemma idag. God tårta från hans mamma och hallongrottor! Mumsifullibubblan!

Försöker lära mig ta lite bra bilder, dessa två är bland de första. Det va lite paparazzivarning under fikat- jag och min bror fotade alla runt bordet och mormor spexade på. Nu har alla åkt hem och Erik har åkt till stan för att leka med sina målade gubbar. Vill gärna ha något att snaska på, men vet inte vad.. Fick potatissallad av mamma förut, så jag slängde på tokmycket på nåra mackor. Det fick bli mitt fredagsmys! Haha.

Mamma ska på Rally imorrn, stackars sate. Stå ute i skogen i flera timmar och frysa. Senast halv fem skulle de åka. Då ska jag sova som en stock, måste ju sova lite för mamma också.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Har du fått kamerna nu då? Förresten, kom du ihåg att gratta Desirée igår också?

2008-02-08 @ 20:29:40
Postat av: Kaka

Nej jag har aldrig kommit ihåg det =/ Gjorde du?

2008-02-08 @ 20:52:38
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits