Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Flytflytt

Nu har vi flyttat till andra sidan byn och lyckats få igång intenet. Jag tror det va 100 mb, omigodd så snabbt. Har inte märlt av att det går särskilt mycket snabbare på bdb och blogg, men ändå.

De senaste två veckorna har innehållit magsjuka, förkylningar, lägenhets städning och massa som kostat pengar. Jag tackade t.ex. alla som hjälpt till att flytta med att bjussa på pizza. Eriks föräldrar råkade åka hem så de fick inget :/

Idag har jag varit på IKEA och härjat med Erik. Jag tjackade bl.a. en ny datastol, aahh min rygg gråter av lycka!

Åsså har jag beställt en helt egen canon EOS 400D, wohoo!! Jag är en glad banan som ska börja fota för glatta livet så snart jag fått den. Kanske fredag, men antagligen onsdag nästa vecka.

Just det, jag drömde att jag och Emelie tog varsitt grav.test och hennes visade positivt. Jag blev då så nervös så jag vågade inte titta på resultatet utan höll för handen. "Vare posotivt?!" sa Emelie. "Jaa!" sa jag och vi kramades och sprang runt o va gravida ihop. Men plötsligt, när vi hade berättat för alla å så kom jag på att jag aldrig tittat på mitt test. Jag såg ner på min mage som va lite småtjock, litelite bara, och tänkte att jag kanske bara har fått lite mage, tänk om jag inte alls är med barn. Va ska Emelie säga? Haha!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits