Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Just det

Jag har klippt mig. Kan tycker konstigt när min frisörvän just flyttat, men jag blev tokig på luggen osm hängde och slängde i ögonen och va allmänt otrevlig. Tyvärr såg jag inte var jag klippte, utan klippte på känn. Det blev snett och jag fick klippa av mer. Så nu ser jag ut som 14 igen, jag gör nämligen det när jag har för kort lugg. Det är synd för jag tycker det är skitsnyggt med kort lugg, lite sådär rockabilly ni vet.

Konstigt ljus, jag vet. Den är inte så redigerad som den ser ut.

Jaja, här sitter jag nu, nytappad på blod och mätt. Man måste äta innan man ger blod, och efteråt bjuder de så goda smörgåsar så jag va tvungen att äta där med. Tog en chococoffee, och insåg att den har tappat charmen. När jag va 17-18 någonting så älskade jag chococoffe. Jag och Lina sprang in på Tingvalla så fort vi fick chansen och köpte en varsin kopp för 2 riksdaler. Men när jag satt idag och drack så va känslan att detta va gudarnas dryck som bortblåst. Det va inte särskilt äckligt, men itne så vidare gott heller.

Kanske bara va något med mig idag. Jag ska prova igen nästa gång jag ska dit.

Kommentarer

Postat av: Huggo

chococoffee..aaah, vilka minnen :D

2008-02-28 @ 18:54:25
Postat av: apan

söt lugg, gullegull! ska köpa med mig ljusarefärgning tills nästa gång jag kommer (till påsk alltså), då kan inte håret bli annat än vitt! *lovar*

2008-02-28 @ 21:30:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Ida

Huggo: Har jag minnen av dig o chococoffee? Haha, jag drar upp det på lördag så får du ge mig flashback.

Lina:Ja det vore fett med ball! :D Värsta frisörgrejerna?

2008-02-29 @ 19:05:59
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits