Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Matdag

Igår va en matdag. Vi åt frukost, sen åkte vi till Bergvik och käkade på Subway. Vi köpte med oss varsitt blåbärswienerbröd som vi smockade i oss tillsammans med kaffe när i kom hem. Sen åkte vi in till stan och BMB till en festlig tacobuffé, och sköljde ner det med ett gäng öl. Men sen år jag inget mer iallfall.

Idag ska nog Lina komma och vi ska snoffsa till oss, säket fota massa onödiga kort som vi brukar, och sen ska vi nog ehh..kolla in melodifestivalen, bärsa lite och sen dra till Koriander. meet us there, okke?

Skulle vilja rekomendera en låt såhär lördagen till ära: DiLeva - Jag äter inte mina vänner kanske den mest spännande texten nånsin. "Ormar är också människor, hästar är människor" osv.


/ida trodde hon va cool för hon hade en (vatten)pistol

image96

Kommentarer

Postat av: apan

haha, fan vad bra! dileva är kungen. jag var på en konsert med honom en gång, han sprang runt och vattnade blommor med en rosa vattenkanna. vilken stölle!

2008-02-16 @ 11:45:13
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Erik

Alrightyo; Du har en ny mobiltelefon, och en ny systemkamera. Ändå väljer du att ta en bild med din gamla telefon? w00t?

2008-02-16 @ 15:24:28
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Det där är en gammal bild jag av okänd anledning la upp.

2008-02-17 @ 18:28:29
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits