Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Opera?

Såg melodifestivalen igår och en av deltagarna sa att vem som helst kunde sjunga opera. Hon berätttade att hon själv lärt sig sjunga när hon stod i duschen. Jag kände mig träffad och viille naturligtvis prova. Jag ställde mig i duschen och testade att sjunga "räddningspatrullen" (piff o puff ni vet) på opera. "Nååååntiiing häändeeer deet äär nåt skuumt på gååång". Plötsligt rusar Erik in och undrar va jag gör. Han tyckte nog inte operasångerska va rätt karriärsval av mig. Men alltså, jag va ju inte riktigt uppsjungen.

Satt förut och letade lite jobb. Såg ett som började sin annons med "Tom plånbok? Känner du suget i restarmen? Vi har lösningen! Norges största bryggeri behöver stor förstärkning" Haha, låter som ett bra jobb. Tyvärr va man tvungen att kunan köra truck, men man kan väl låtsas? Det ser inte så svårt ut. Och vem fan kollar egentligen, jag ser ju så ärlig ut "Jo, jag har truckkort, jajjamensan! Inga problem, lasta i bara!" Det ska nog gå bra.

Kommentarer

Postat av: Evelina Eklund

naw :) det var sött

Jo förresten tänkte bara säga det att jag har gjort om alla bilder till jpg nu :)

2008-02-25 @ 01:43:41
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1338
Postat av: Kaka

Har du? va skoj! Tar gärna emot dem, men jag sitter inte på min dator just nu, det är lite dumt.. Har lånat bro rmins, men vi sk abyta tillbaka alldeles jättesnart. typ imorrn eller på onsdag tror jag!

2008-02-25 @ 16:19:19
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits