Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Paj!

Erik har just lagat en skitgod köttfärspaj! Jag orkade nästan två portioner och nu är jag säligast bland de säliga, pôsigast bland de pôsiga. Puh. Mäktigt!

En unge sa förut att hon tyckte jag pratade fint. Jag undrar lite vad hon menade. Jag pratar lite slarvigt och sluddrigt, oftast är jag inte säker själv på vad jag säger. Men ja, jag kanske skulle passa som radiopratare after all. Det är ett av de jobben jag skulle kuna tänka mig, sitta och tjöta och få betalt för det låter inte fy skam. Jag kan tänka mig att hoppa in när Adam eller Gry är sjuka, eller eventuellt på Rix Morgon Zoo. Har sett något på tv som heter ""vakna med teh voice", det låter som ett lagom mesigt program för mig. Den tar vi! Så attans dålig musik bara. Kanske är på KNR jag har min chans. Lokalradio är skiten!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits