Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ps Cs2

Har lånat bror mins dator över helgen. Den har ett meganytt photoshop, så jag kommer nog byta header en dfel, man kan ju fixa så mkt roligt med Ps Cs2, i jämförelse med Ps7 som jag har.  Denna har jag börjat lite med ikväll:
image101
Det är svårt att göra en som verkligen känns Ida! På denna har jag fått med en filmremsa, eftersom jag gillar film. Inte att se på, men att göra. Lite iaf. Kanske inte är så jag när jag tänker efter (häromdagen lånade jag "Walk the line". Lämnade tillbaka den osedd). Lite hjärtan och balla döskallar i ett... Mina fina slogan, namn och två skumma bilder på mig. Blommor och lite rutor klämde jag in. Kanske känns den för rörig? Ska kanske ha en mer enkel? Men det är ju så kul med alla dessa brushes!

Imorrn blir det spännande; jobba till halv sex (får gå tidigare om jag har tur, hoppa hoppas!), sen hem, kanske Lina åker med, sen byta om och inte somna på festen jag tydligen ska ha ;P Undrar om vi drar en blekning också, det spörs. Jag kommer va helt slut och sova hela lördagen antagligen. Mycket jobb denna veckan, långa dagar och skrikiga barn. Jippie va glad mitt bankkonto kommer va när jag får lön! (jag tror nämligen att om jag jobbar en vecka skitmycket så frå jag en kanonlön!, a, tjena)

Kommentarer

Postat av: Kajsa

jag har Ps CS3. hihi.
kollar du några träningsvideos eller hur lär du dig? jag tycker lynda.com och total training är himla bra. när man orkar :P

Trevlig helg!

2008-02-22 @ 16:00:33
Postat av: Kaka

Ja det vore ju inte helt fel, men vad kostar det att köpa? Nej jag provar mig fram eller frågar brorsan som är webdesigner ^^ Eller hanutbildar sig till det. Ja vissa är lite sega tycker jag, men säkert hila lärorika. Får kika på det kasnke, tack för tipset! :)

2008-02-23 @ 10:15:24
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Danne

Mig har också CS3, sköj grejer. Här är länken till den bloggen jag pratade om igååår; http://angelicajansson.blogg.se/

En idolbild från igår ;) http://www.pici.se/pictures/FeBQUUejX.jpg

2008-02-23 @ 12:37:07
Postat av: Kaka

Hahaha fyffan va hemsk bild. Danne din jävel!

2008-02-23 @ 13:43:56
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits