Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sista kvällen med gänget2

Idag åker min kära vän Lina från staden, hon flyr Värmland som pesten och lär inte komma tillbaka på minst två veckor. Vi firade, haha nej vi ... eh. Vi drog till med en avskeds/födelsedagsfest för vår vän. Det hela började med att Lina kom hit och färgade håret på mig medan folk började droppa in, kände mig lagom het i början och jag stressade runt och sa fel saker och va allmänt högljudd (Så är jag aldrig annars. Typ.). Lina fick en fin vibrerande korv av Linda och Emmy. Denna hade vi himla kul åt, speciellt när lille Maximus tar den och stoppar den i munnen (jo, jag fotade det, och hoppas på att det blir hans studentkort!).

Efter tjöt o stök och Johnny Cash på repeat (?) så stod vi glada i hågen utanför Koriander och försökte få gästlistan att stämma. Det rä egentligen 23årsgräns där, och vi hade med ett par -86or som vi försökte få in. Det gick vägen när vi hotade med att dra till Ankan istället. Vakten va nog lite grinig på oss. Jag dansade knappt och tiden gick fort utan att något hände.

Och vips hade vi åkt hem och Erik stekte hamburgare för fulla muggar medan jag mest gjorde ingenting.

Undrar så hur i hela friden Lina orkade gå upp klockan sju i morse och åka till Västerås. Stackars krake. Kommer bli tomt utan den där tösan i mina armar. Åtminstone bredvid mig lite då och då, hihi. Det va skoj igår iallfalla, tack ni som kom och tack för inflyttningsblomman!!

Danne, Lina, Emmy, Kristin

Jag

Maximus och Henrik

För mer bilder, spana in min bilddagbok !

Kommentarer

Postat av: Danne

Skulle hon upp 7 idag!? Galning. Det var skoj igår :) och jag satte på Johhny Cash ett par gånger också haha. Synd att man blev så trött efter ett tag inne på koriander, tiden bara drog iväg där.

2008-02-23 @ 17:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits